Valorem la teva privadesa

Utilitzem galetes per millorar la teva experiència de navegació i analitzar el nostre trànsit. En fer clic a «Acceptar totes», acceptes el nostre ús de galetes. Més informació.

Compra d'entrades online
Benvinguts al nostre sistema de venda d'entrades online.
Tota transacció requereix estar registrat en aquest lloc web.
No hi ha entrades a la venda en aquests moments.

Seleccioneu la data de la funció

Pau Casals, Mompou i Toldrà

3 noms propis de la música catalana

Museu de la Mediterrània


Cicle de conferències a càrrec de Joan Vives

 “Pau Casals, Mompou i Toldrà” 3 noms propis de la música catalana, a càrrec de Joan Vives

El 22 d’octubre de 1973 moria a San Juan de Puerto Rico una de les figures més carismàtiques del panorama musical català... Pau Casals. Aquest aniversari ens facilita l’excusa d’abordar la seva personalitat musical juntament amb la de dos grans noms de la música catalana que li van ser contemporanis, Frederic Mompou i Eduard Toldrà.

Dissabte, 21 d’octubre 2023 “«Pau Casals, l'home, el músic, la pau»”

50 anys després de la seva mort, homenatgem al músic del Vendrell tot resseguint la trajectòria musical que el va portar a ser el violoncel·lista més llegendari de la seva generació. També compositor i pedagog, sempre va posar de manifest les seves fermes conviccions sobre música, en la defensa de la pau i en l’afirmació de la seva catalanitat.

Dissabte, 18 de novembre 2023  “Frederic Mompou, el des-compositor”

La finestra catalana a Europa: Ricard Viñes, Robert Gerhard... i Mompou, sens dubte una de les personalitats creatives més singulars de la música catalana esdevingut el compositor de la música essencial, amb ressonàncies de campanes. L’amistat amb Manuel Blancafort.

Dissabte, 16 de desembre 2023.- “Eduard Toldrà, el noucentista”

Amb el final del modernisme i l’adveniment dels nous aires musicals del segle XX, a Catalunya va sorgir una nova generació de músics catalans com Joaquim Serra, Ricard Lamote de Grignon i Toldrà... el jove violinista vilanoví, que va saber impulsar del lied català, i que ja en temps de postguerra es va convertir en un admirat i recordat director d’orquestra.

JOVENTUTS MUSICALS DE TORROELLA DE MONTGRÍ
CONVENT DELS AGUSTINS, 17257 TORROELLA DE MONTGRÍ (GIRONA)
Telèfon: 972760605
Correu electrònic: info@jmtorroella.cat

Avís legal
Política de privacitat
Política de galetes
Desenvolupat per